top of page

AANBOD

GroningenVismarkt-65e2_3.jpg

APPARTEMENT AAN DE VISMARKT

Wonen op de meest briljante plek in hartje centrum; de Vismarkt! 

Onder de rook van de Martinitoren gelegen, gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers. De locatie is uniek; wonen op de Vismarkt met alle faciliteiten binnen handbereik en een parkeergarage om de hoek van de straat! 

Huurprijs: € 1.795,00 excl. woonlasten 


REEDS VERHUURD

IMG_5025.HEIC

APPARTEMENTEN AAN DE JANSLANGSTRAAT TE ARNHEM

Een unieke kans! Ben jij één van de eerste bewoners van dit recent getransformeerde kleinschalige, appartementencomplex in één van de winkelstraten van Arnhem?

20201210 PS3 buitenzijde.JPG

APPARTEMENTEN AAN DE PAUWSTRAAT TE ARNHEM

3 nieuwe luxe appartementen gelegen aan de Pauwstraat te Arnhem voorzien van een hoogwaardige vloerafwerking, badkamer, keuken en de wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. Het pand is een gemeentelijk monument en de appartementen hebben nog authentieke details.

caplogo.png

CAPPUVINO APARTMENTS

8 appartementen gelegen aan het Soephuisstraatje te Groningen, waarvan 3 met royaal uitzicht over de Vismarkt. De oppervlakte van de appartementen variëren van 65 m2 t/m 130 m2. 

Het intieme complex beschikt over een

grote gedeelde binnentuin, lift, eigen berging en wekelijkste schoonmaak voor de algemene ruimten. 

glimmen1.jpg

RIJKSSTRAATWEG 81 TE GLIMMEN

Rijksmonumentale kantoorvilla. Gelegen nabij de op- en afrit van de A28. De binnenstad van Groningen ligt op 10 min rijden. Het pand bestaat uit 4 bouwlagen van in totaal 590 m2. Aan de achterzijde bevinden zich minimaal 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanbod: Projecten
bottom of page